no Limits

no Limits

#1 2011-09-09 12:19:45

Blind

Banned

BlinD

Hello everybody  
Nickname: BlinD
Real name : Szymon
Nationality: Polish
Classes:  Soldier,  Commander, (clone)
How long you play MBII:  6-7 years
Previous teams: FM, cD, nL, Ad.ppl
TS3/MIC:  Yes, Yes

My name is Simon and I live in Czempiń, Poland. I’m 20 and I have finished technical printing school in Poznań nevertheless I have sign up to secondary school for organization of advertising because I want to improve my qualifications. Im interested in sport. I’m big fan of Lech Poznan. I like calm music but also club music.
As You can see this is my third apply to your team,  so You can tell that Your clan is not indifferent  to me.  I will not write anymore about the past, I Just want to tell you why I have left the nL.
As you probably remember I have joined you in weird circumstances.  Your activity was Lower than normal , but I want to play with you. I was in your team about 6 months. The relationship was Rather good. I always tried to behave culturally and show max of my skills. I think I was really active player when I was in nL. THe atmosphere was really cool, but one Day I stated that the team is over because nobody was playing anymore and the forum was dead. Leaders werent care about it. When I wrote to Cody He always respond that He doesnt have time because of school. I understand that because the game isn’t most important thing. But you know that I couldnt handle this. I lost faith in nL. I thought that team was over so I left. I know it was wrong, i left you when you needed players. Im really sorry about that and I will understand if you wont give me another chance

Nevertheless I must admit that leader Commandor Cody had asked me about my comeback to the team. Unfortunetly I have refused. Olek also was on my side and He wanted to give me a Chance. I want to thank you that guys! I think that I deserve a Chance. I try to be active and dont make Any trouble

I Wonder what I can give to the team. I have finished my education and it is time to go to work. I can guarantee that I will be able to pay some chash for server. I will be very active player and I can give you a lot of fun. I think that my skills are good enough to keep good gaming level in no Limits.
For All questions I can answer in this topic.
Thanks.

Polish version

Cześć wszystkim :)

Nickname: BlinD
Real name : Szymon
Nationality: Polack
Classes:  Soldier,  Commander, (clon)
How long you play MBII:  6-7 years
Previous teams: FM, cD, nL, Ad.ppl
TS3/MIC:  Yes, Yes

Mam na imię Szymon  mieszkam w Czempiniu w województwie Wielkopolskim. Mam 20 lat i skończyłem technikum poligraficzne w poznaniu. Jednakże zapisałem się do szkoły policealnej na organizacje reklamy. Ponieważ chce dalej powiększać swoje kwalifikacje. Interesuje się Sportem w ostatnim czasie futsalem. Jestem kibicem Lecha Poznań. Lubię Muzykę spokojna oraz klubową.

Jak  zauważyliście złożyłem do was podanie po raz trzeci. Patrząc na to można stwierdzić że ten klan nie jest mi obojętny i tak naprawdę jak sami wiecie jest.  Już nie będę się rozpisywał o mojej przeszłości  tylko w skrócie  chce wam wyjaśnić dlaczego odszedłem z nL.
Jak większość z was pamięta doszedłem do was w dziwnych okolicznościach. Aktywność wasza była poniżej normalnego poziomu, jednakże zależało mi na tym aby z wami grać. Byłem z wami jakieś 6 miesięcy (mniej więcej).  Bywały sytuacje raczej bardziej pozytywny niż negatywny patrząc  na relacje miedzy wami a mną. Zawsze starałem się zachować wysoki poziom kulturalny oraz pokazywać jak największe umiejętności  co prowadziło do zwiększenia reputacji  (moim zdaniem).  Będąc w nL byłem przeważnie aktywny. Panowała tutaj naprawdę fajna atmosfera. Jednak pewnego dnia stwierdziłem że tego klanu już nie ma ponieważ nikt nie grał, na forum panował wielki spam który stworzył bot wysyłając treści erotyczne. Leaderzy nie przejmowali się tym lub nie dali mi do zrozumienia że chcą z tym coś zrobić. Kiedy pisałem do Codiego zawsze pisał że nie ma czasu bo sesja. Ja to wszystko rozumiem ponieważ gra nie jest najważniejsza. Tylko jak sami wiecie tak długo się nie da. Straciłem wiarę w nL. Uważałem że nie podniesiecie się już i dlatego odszedłem. Wiem ze źle zrobiłem, zostawiłem was w sytuacji kiedy potrzebowaliście graczy, za to was bardzo przepraszam i jeżeli się nie dostane jestem w stanie to zrozumieć.
Muszę jednak przyznać że Leader Commandor Cody zawsze wyciągał do mnie rękę z propozycją powrotu do klanu. Niestety odmówiłem. Muszę także wspomnieć o Olku który zawsze mnie bronił i dawał szansę. Dziękuje wam panowie za wszystko.

Myślę jednak że należy mi się szansa jaka kol wiek.  Staram się być aktywny i stwarzać jak najmniej problemów.

Zastanawiam się sam co ja mogę wnieść do klanu. Drodzy koledzy. Skończyłem  lub zakończyłem swoja edukacje i czas do pracy. Mogę zagwarantować że będę się dokładać na serwer lub jeśli pozwoli na to portfel to sam będę mógł go  kupić. Tak jak pisałem mogę wprowadzić dużą aktywność z mojej strony oraz dobrą zabawę.  Myślę że moje umiejętności są wstanie utrzymać dobry poziom gry w no limits.

Wszelkie pytania w moim kierunku mogę odpowiedzieć w tym temacie.

Dziękuje i pozdrawiam.

Last edited by Blind (2011-09-09 14:07:35)

#2 2011-09-09 12:25:16

Cody

Wielka szycha

Registered: 2011-07-01
Re: BlinD

Your application should be in english so please translate ot for ppl who are not polish.

#3 2011-09-09 12:39:42

Cody

Wielka szycha

not only, Discovery and Triumph aren't polish too.

#4 2011-09-09 12:45:09

Oulov

Wielka szycha

Registered: 2011-07-07

Czlowieku masz tupet zeby znowu pisac tu podanie. Owszem, bronilem cie bo uwazalem, ze jestes porzadnym graczem, ale wszystko ma swoj umiar, sadzisz ze ja zawsze bede taki naiwny i ze mnie ulagodzisz?  Ten team to noLimits, ale nasza tolerancja ma swoj limit. Nie dosyc, ze juz 2 razy odszedles w najtrudniejszych dla nas chwilach to jeszcze poszedles do jakis gownianych i pomniejszych teamow, zero klasy. Juz zrozumialbym DG albo BG.... Dajesz dupy komu popadnie, a potem sie zastanawiasz kto przygarnie syna marnotrawnego.

Glosowanie sie oczywiscie odbedzie, zycze ci szczescia..... bedziesz go potrzebowal.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://guildwars.pl/grafika/2/klasy/necro.png

#5 2011-09-09 12:53:36

Blind

Banned

To nie tak Oul szukałem klanu aktywnego... Co ma być to będzie... ale dziękuje.

#6 2011-09-09 15:11:24

carla

Main tank

From: Neverland
Registered: 2011-08-09

Dojdziesz, odejdziesz i załozysz kolejny team?

http://27.media.tumblr.com/tumblr_loxmcoNX9w1qczgg2o2_500.gif

#7 2011-09-09 15:12:43

Blind

Banned

Nie nie założę ponieważ nie ma sensu zakładanie nowych teamów, także trzeba wspierać stare (dojrzałe) teamy:) pozatym carla gdzie ty byłaś jak byłaś potrzebna? wiec ty masz praktycznie nic do gadania... a Twój głos sie liczy tylko dlatego bo jestes w nL..

Last edited by Blind (2011-09-09 15:15:48)

#8 2011-09-09 15:24:29

Oulov

Wielka szycha

Registered: 2011-07-07

Ale jest taka mała różnica, że ona byla inactive a nie spieprzyla do innych teamów jak ty, więc:

http://img687.imageshack.us/img687/7523/talktothehand.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://guildwars.pl/grafika/2/klasy/necro.png

#9 2011-09-09 15:32:26

carla

Main tank

From: Neverland
Registered: 2011-08-09

Praktycznie nic do "gadania" masz ty, no nie wiem czy pisaniem w taki sposób do mojej osoby dostaniesz się do nL. Tutaj każdy się nawazajem szanuje, jesteśmy zgranym teamem i nie potrzebna nam kolejna osoba, która nie wiadomo co ze sobą zrobi. W dodatku byłeś tu wcześniej, bodajże 2 razy i co? Nie widzę Cię teraz w tagu nL, ja nadal jestem i nie mam zamiaru go ściągnąć bo byliśmy nieaktywni przez pewien czas. Jeżeli szukasz teamu w którym chcesz pograć aktywnie to źle trafiłeś. Tutaj jesteśmy wszyscy poza tym, że gramy ze sobą to również rozmawiamy m.in na tsie. Razem się dobrze bawimy i miło spędzamy czas we wspólnym gronie. nL nie opiera się na tym, że wchodzisz do gry i na TeamSpeaka i mówisz tylko, że o masz dżedaja w lewym corridorze. Nie wydaje mi się, że masz jakieś doskonałe stosunki z większością teamu, więc czego tu szukasz?

Wiesz w nL już jestem trochę czasu, fakt faktem, nie było mnie przez rok ale to moja sprawa dlaczego było tak, a nie inaczej. Nigdy nie opuściłam teamu, a jak mnie potrzebują to jestem.

Tylko dlatego, że jestem w nL... No tak, w końcu ja nie gram jak ty i nie jestem "frag hungry", więc się nie licze a ratuje mnie to, że jestem w nL. ojoj :<

Idź założyć kolejny team bo czas ucieka.

http://media.tumblr.com/tumblr_lns4recKkt1qd9xk0.gif

#10 2011-09-09 15:35:26

Cody

Wielka szycha

No no patrze, że ostro się robi, ale to nie miejsce na tego typu spory. Fakt faktem że Carla była nieaktywna przez rok ale nikt jej nie widział pod sztandarem zadnego innego teamu i nigdy nie napisala ze odchodzi. Tyle w temacie ode mnie. Dziękuję dobranoc.

#11 2011-09-09 15:41:45

Blind

Banned

carla piszesz bez sensu jak widzisz byłem w nL rozmawiałem z ludźmi itp... co dziwi mnie bardzo z waszej strony ze jak mieliście  problemy nie mieliście ludzi to braliście mnie od razu a teraz jak ja chce wrócić bo wam się powodzi to od razu bb to sie nazywa fałszywość... i tyle na ten temat każdy jest miły a jak dojdzie cos do czegoś od razu wielkie ale...

#12 2011-09-09 15:46:57

Cody

Wielka szycha

Nie nie fałszywość. Nie powodzi nam sie aż tak dobrze. Jacka podanie tez zostało odrzucone. Wiec wiesz... Sorry no bonnus sie chyba mawia nie ?

#13 2011-09-09 15:55:32

Blind

Banned

w takim razie nie ma co czekac napisz rejected i tyle...

#14 2011-09-09 15:59:47

Cody

Wielka szycha

Z glosowania tez tak wynika. I to nie jest tak ze jestesmy fałszywi. fałszywi bysmy byli, gdybysmy powiedzieli "tak blind chodz do nas", a jakbys tylko zalozyl tag, to bysmy Cie wysmiali i powiedzieli ze zartowalismy.

#15 2011-09-09 16:00:49

forbid.

Wielka szycha

From: Poland/Olkusz
Registered: 2011-07-03

hoho, chyba nie mamy o czym gadac.

Board footer

RSS