no Limits

no Limits

#16 2011-09-09 16:03:45

Blind

Banned

Re: BlinD

dobra dobra... forbid też odszedł i to w gorszych klimatach wrócił jest... wiec o co tu chodzi

#17 2011-09-09 16:07:53

Oulov

Wielka szycha

Registered: 2011-07-07

Ohoho co to to nie. Nie braliśmy cie od razu bo tak na prawde to tylko JA byłem na Tak i chyba Cody jak go przekonałem (i chyba Desh, ale nie jestem pewien). Reszta byla na nie bo wiedzieli, ze nadal uzywales wh i uciekniesz po jakims czasie. Tylko JA ich przekonywalem (chyba z 2 tygodnie), zeby ci dac szanse i wrzucalem im screeny jak wywalasz wh, więc tylko dzieki MNIE w końcu dostaleś sie do nL mimo, że inne podania tez byly.
Ale zawiodleś moje zaufanie bo 2 razy sądzileś, że znajdziesz lepszy team niż nasz więc teraz face the consequences.

ps. ze względu na dawną znajomość nie bede ci ubliżał, powiem tak: Niepotrzebnie złożyłeś podanie bo jeśli chodz ci tylko o aktywność to w nL nic sie nie zmieniło, nadal cieńko u nas z aktywnością.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://guildwars.pl/grafika/2/klasy/necro.png

#18 2011-09-09 16:15:21

Blind

Banned

No  tylko ciekawe że nigdy gdzy składałem podanie nie dostałem sie do nL. To COdy do mnie napisał dobra zakładaj tag i  nie musiałem pisać podanie wiec wtf ? fałszywość i tyle... powodzi się to spierdalaj nie  to kurwa kocham CIe chodz tutaj... taka prawda ... wiadomo że wy będzie się bronic... ale możecie wiedzieć że moja opinia też  o was spadła.... też myślałem że jesteście ok ale chyba inni mieli racje co do was....   prawda forbid? odśwież pamięć cytuje '' nL to gówno '' także pozdrawiam was wszystkich   i życzę wam upadku... możecie mnie zbanować nie wiem co tylko chcecie  mało już mnie interesuje wasz team... po prostu upadliście i tyle.... teraz niby jesteś pro teamem zapomniałem... jesteście zerem...... szkoda słów

Oul na Tobie najbardziej sie zawiodłem... nie martwcie sie nie będę płakał i nie powiesz się... bo wasz team nie zasługuje na  to... Nienawidzę fałszywych ludzi.

#19 2011-09-09 16:16:04

Cody

Wielka szycha

Registered: 2011-07-01

Nie no z aktywnoscią jest lepiej niż bylo.  Nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć z tego dlaczego Forbida przyjelismy spowrotem. Jedynie co Ci powiem to on na to zasługiwał i nie był team hooperem jak Ty.

Nie chce zalatywać złośliwością, ale Blind, z Twojej wypowiedzi wynika, że będziesz potrzebował chusteczki do otarcia łez z powodu odrzuconego podania.

Mamy inne podejścia do teamów i tyle. Jak widać do nas nie pasujesz. Nie bede Ci życzył jak najgorzej bo to nie moj styl. Jednak troche Ci jeszcze brakuje do osiągnięcia dojrzałości.

#20 2011-09-09 16:18:36

Blind

Banned

zasługiwał haha... a to ciekawe bo w innych teamach tez był... po prostu jesteś fałszywy i tyle Ci powiem jak większość...

#21 2011-09-09 16:19:39

Cody

Wielka szycha

Tak ? Forbid był w innych teamach ? hmm jakich ? Kurde fascynujace, masz dostep do wiki leaks albo cos ze takie rzeczy piszesz ?

#22 2011-09-09 16:21:09

Blind

Banned

weź gadaj normalnie  a nie jak z obcym... i wiesz co szukaj dziewczyny... carla moze chetna bop jest tak samo rozjebana jak ty... ciekawe kiedy do mnie napsizesz Cody wróc do nL...

#23 2011-09-09 16:25:08

Oulov

Wielka szycha

Oul na Tobie najbardziej sie zawiodłem...

To dopiero wdzięczność..... i kto tu jest fałszywy?

Swoją drogą forbid tez sprzeprzył do teamu crusha i dlatego w jego przypadku tez byłem na nie, więc nie zarzucaj mi fałszywości. A Cody napisał do ciebie na xf żebyś założył tag tylko dlatego, że ja go przekonałem, ale po twoich komentarzach wyżej widzę, że nie było warto.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#24 2011-09-09 16:26:35

Blind

Banned

nie Oul to ja widze ze nie było warto psiać tutaj podania bo  teraz sie dopiero okazało kim jesteście...  dupkami

#25 2011-09-09 16:31:10

Cody

Wielka szycha

Forb nie był w cD. Raczej. W Każdym razie o mnie sie nie martw, a pozatym to chyba dawno ze mna nie rozmawiales no nie ? I już zakończ swoją szarżę bo ośmieszasz tylko siebie i robisz sobie super reklame swoim potencjalnym teamom, do których moze dolaczysz w przyszlosci. O ile ktos Cie zechce. W każdym razie nie potrafisz przyjąć pewnych rzeczy jak męzczyzna, a jezeli płaczesz bo nie dostales sie do teamu w grze komputerowej, to ciekawe jak zareagujesz na prawdziwą tragedie w zyciu, powiesisz sie ? potniesz jak emo ? Ogarnij się.

#26 2011-09-09 16:32:02

Oulov

Wielka szycha

Jedyne co sie okazało, to to jakim ty frajerem jesteś, tak jak mówił gog i inni z obecnego -polaks-
Nie wierzyłem im mimo, że pisali: "Nie bierzcie janika bo to lamus"  i niestety mieli racje.

Temat chyba można zamknąć bo zaraz sie typ jeszcze bardziej rozpłacze, że sie nie daliśmy znowu nabrać.

#27 2011-09-09 16:34:43

Blind

Banned

to ciekawe  co inni mówili z polaks o was i nie tylko oni .... :) ja nie płacze tylko sie z was śmieje... typowe 00000000

#28 2011-09-09 16:37:05

Cody

Wielka szycha

Dobra jak to mawial Desann "Enough of this charade". Zamykamy.

#29 2011-09-09 16:38:02

carla

Main tank

From: Neverland
Registered: 2011-08-09

Blind wrote:

weź gadaj normalnie  a nie jak z obcym... i wiesz co szukaj dziewczyny... carla moze chetna bop jest tak samo rozjebana jak ty... ciekawe kiedy do mnie napsizesz Cody wróc do nL...

WOOOOOOOOOOO.

#30 2011-09-09 16:38:07

Oulov

Wielka szycha

Owszem, polaksy tez po nas jadą, ale oni w przeciwieństwie do ciebie nie sa na tyle fałszywi, żeby sie tu próbować dostać.

Topic closed.

Board footer

RSS