no Limits
Banned
dobra dobra... forbid też odszedł i to w gorszych klimatach wrócił jest... wiec o co tu chodzi
Wielka szycha
Ohoho co to to nie. Nie braliśmy cie od razu bo tak na prawde to tylko JA byłem na Tak i chyba Cody jak go przekonałem (i chyba Desh, ale nie jestem pewien). Reszta byla na nie bo wiedzieli, ze nadal uzywales wh i uciekniesz po jakims czasie. Tylko JA ich przekonywalem (chyba z 2 tygodnie), zeby ci dac szanse i wrzucalem im screeny jak wywalasz wh, więc tylko dzieki MNIE w końcu dostaleś sie do nL mimo, że inne podania tez byly.
Ale zawiodleś moje zaufanie bo 2 razy sądzileś, że znajdziesz lepszy team niż nasz więc teraz face the consequences.
ps. ze względu na dawną znajomość nie bede ci ubliżał, powiem tak: Niepotrzebnie złożyłeś podanie bo jeśli chodz ci tylko o aktywność to w nL nic sie nie zmieniło, nadal cieńko u nas z aktywnością.
Banned
No tylko ciekawe że nigdy gdzy składałem podanie nie dostałem sie do nL. To COdy do mnie napisał dobra zakładaj tag i nie musiałem pisać podanie wiec wtf ? fałszywość i tyle... powodzi się to spierdalaj nie to kurwa kocham CIe chodz tutaj... taka prawda ... wiadomo że wy będzie się bronic... ale możecie wiedzieć że moja opinia też o was spadła.... też myślałem że jesteście ok ale chyba inni mieli racje co do was.... prawda forbid? odśwież pamięć cytuje '' nL to gówno '' także pozdrawiam was wszystkich i życzę wam upadku... możecie mnie zbanować nie wiem co tylko chcecie mało już mnie interesuje wasz team... po prostu upadliście i tyle.... teraz niby jesteś pro teamem zapomniałem... jesteście zerem...... szkoda słów
Oul na Tobie najbardziej sie zawiodłem... nie martwcie sie nie będę płakał i nie powiesz się... bo wasz team nie zasługuje na to... Nienawidzę fałszywych ludzi.
Wielka szycha
Nie no z aktywnoscią jest lepiej niż bylo. Nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć z tego dlaczego Forbida przyjelismy spowrotem. Jedynie co Ci powiem to on na to zasługiwał i nie był team hooperem jak Ty.
Nie chce zalatywać złośliwością, ale Blind, z Twojej wypowiedzi wynika, że będziesz potrzebował chusteczki do otarcia łez z powodu odrzuconego podania.
Mamy inne podejścia do teamów i tyle. Jak widać do nas nie pasujesz. Nie bede Ci życzył jak najgorzej bo to nie moj styl. Jednak troche Ci jeszcze brakuje do osiągnięcia dojrzałości.
Banned
zasługiwał haha... a to ciekawe bo w innych teamach tez był... po prostu jesteś fałszywy i tyle Ci powiem jak większość...
Wielka szycha
Tak ? Forbid był w innych teamach ? hmm jakich ? Kurde fascynujace, masz dostep do wiki leaks albo cos ze takie rzeczy piszesz ?
Banned
weź gadaj normalnie a nie jak z obcym... i wiesz co szukaj dziewczyny... carla moze chetna bop jest tak samo rozjebana jak ty... ciekawe kiedy do mnie napsizesz Cody wróc do nL...
Wielka szycha
Oul na Tobie najbardziej sie zawiodłem...
To dopiero wdzięczność..... i kto tu jest fałszywy?
Swoją drogą forbid tez sprzeprzył do teamu crusha i dlatego w jego przypadku tez byłem na nie, więc nie zarzucaj mi fałszywości. A Cody napisał do ciebie na xf żebyś założył tag tylko dlatego, że ja go przekonałem, ale po twoich komentarzach wyżej widzę, że nie było warto.
Banned
nie Oul to ja widze ze nie było warto psiać tutaj podania bo teraz sie dopiero okazało kim jesteście... dupkami
Wielka szycha
Forb nie był w cD. Raczej. W Każdym razie o mnie sie nie martw, a pozatym to chyba dawno ze mna nie rozmawiales no nie ? I już zakończ swoją szarżę bo ośmieszasz tylko siebie i robisz sobie super reklame swoim potencjalnym teamom, do których moze dolaczysz w przyszlosci. O ile ktos Cie zechce. W każdym razie nie potrafisz przyjąć pewnych rzeczy jak męzczyzna, a jezeli płaczesz bo nie dostales sie do teamu w grze komputerowej, to ciekawe jak zareagujesz na prawdziwą tragedie w zyciu, powiesisz sie ? potniesz jak emo ? Ogarnij się.
Wielka szycha
Jedyne co sie okazało, to to jakim ty frajerem jesteś, tak jak mówił gog i inni z obecnego -polaks-
Nie wierzyłem im mimo, że pisali: "Nie bierzcie janika bo to lamus" i niestety mieli racje.
Temat chyba można zamknąć bo zaraz sie typ jeszcze bardziej rozpłacze, że sie nie daliśmy znowu nabrać.
Banned
to ciekawe co inni mówili z polaks o was i nie tylko oni .... :) ja nie płacze tylko sie z was śmieje... typowe 00000000
Wielka szycha
Dobra jak to mawial Desann "Enough of this charade". Zamykamy.
Main tank
Blind wrote:
weź gadaj normalnie a nie jak z obcym... i wiesz co szukaj dziewczyny... carla moze chetna bop jest tak samo rozjebana jak ty... ciekawe kiedy do mnie napsizesz Cody wróc do nL...
WOOOOOOOOOOO.
Wielka szycha
Owszem, polaksy tez po nas jadą, ale oni w przeciwieństwie do ciebie nie sa na tyle fałszywi, żeby sie tu próbować dostać.
Topic closed.